Foto: Iben Hedemann (arkiv)

Mensah skal nok holde kæft i bussen hjem til Aalborg

Mads Mensah Larsen gik med nederlaget til Skjern glip af en gentagelse af sidste års pokaltriumf med AGK.

For Mads Mensah Larsen var nederlaget til Skjern i pokalsemifinalen måske en lille smule mindre ærgerligt end for nogle af holdkammeraterne i Aalborg Håndbold.

For selv om klubben dermed gik glip af årets første chance for en titel, så prøvede bagspilleren rent faktisk at vinde trofæet sidste år, hvor han spillede for AG København og slog netop Aalborg i finalen.

Referatet fra det opgør kommer han dog ikke til at underholde med i bussen på vej hjem.

- Det tror jeg faktisk ikke, at der er nogen, der er interesseret i at høre om, lyder det tørt fra gennembrudsspilleren, der ikke har nogen forklaring på, hvorfor Aalborg efter pausen mistede grebet om kampen efter at have ført 13-8 undervejs.

- Vi blev måske lidt bange for at vinde. Vi gik ikke nok på mål og fik ikke nok ud af angrebsspillet i anden halvleg.

- Jeg synes faktisk ellers, at det så fornuftigt ud. Spillet bar i hvert fald ikke præg af, at der har været pause i lang tid, siger han med henvisning til den kamppause, der har været, mens VM i Spanien stod på.

Og hvad VM-turneringen angår, så blev Mads Mensah Larsen undervejs byttet ud med Kasper Nielsen, og derfor kan han heller ikke klage over overbelastede led og muskler.

- Jeg spillede jo ikke så meget i Spanien, så det har ikke betydet noget for mit spil i semifinalen, siger han.

Mads Mensah Larsens holdkammerat Jacob Bagersted gik også glip af slutkampen, og han er om muligt endnu mere erfaren udi pokalfinaler.

Han har vundet de tre seneste af slagsen - først én gang med FCK Håndbold og siden to gange med AG København.