Mere ballade om boligforening

04:53

Beboerne i Idrætsbyen i det østlige Aalborg er godt trætte af deres udlejer, Himmerland Boligforening. Foto: Per Frank Paulsen

1 af 2

Beboere i Idrætsbyen i det østlige Aalborg er godt trætte af koldt vand i hanerne og manglende varme i radiatoren.

- Der er ingen vand i vores radiator, så det vil sige, at vi ikke kan få varme!

Mette Kronborg er en af de beboere, som snart har fået nok. Hun bor i Idrætsbyen i det østlige Aalborg - et kollegiebyggeri, som er ejet af Himmerland Boligforening. Men hendes lejlighed er blot en af mange, som ifølge flere beboere er fulde af fejl og mangler.

- Jeg må nok sige, at jeg er rystet over, at der er så mange fejl og mangler, når man flytter ind i noget helt nyt, siger hun.

I en anden del af bygningen, hos Jeanett Østergaard, er der også problemer.

- Der er revner langs kanten af min altandør. Det gør, at der både blæser og regner ind, siger Jeanett Østergaard.

På badeværelset og i køkkenet må hun ofte kigge langt efter varmt vand.

- Hvis det endelig er varmt, er det kun varmt i fem minutter. Så skal man ofte vente en halv eller en hel time, før man kan begynde at vaske op igen, siger hun.

Sammen med flere andre beboere, har både Mette Kronborg og Jeanett Østergaard gjort talrige forsøg på at råbe Himmerland Boligforening op - men uden held.

- Sidst jeg talte med dem, blev røret smækket på, da jeg nævnte radiatoren. Så ville de ikke snakke med mig, siger Mette Kronborg.

Hvor længe hun endnu skal vente på varme i sin radiator, står stadig hen i det uvisse.

- Jeg går hver dag og håber på, at det banker på døren og der er en, som siger, at "nu bliver det lavet." Men det sker bare aldrig!

Forsiden lige nu