02:12

Foto: IH Aalborg

1 af 2

Mere DM-guld til fodbolden i Aalborg

IH Aalborg sikrede sig lørdag DM-guldet i den bedste række inden for handicapfodbold.

AaB er nu ikke længere det eneste hold i Nordjylland, der kan kalde sig for danske mestre i fodbold. Den nye nordjyske succeshistorie er skabt af IH Aalborg, som lørdag sikrede sig DM-sejren i den bedste række inden for handicapfodbold.

Forbundsmesterskaberne, som det bliver kaldt inden for handicapidrætten, blev spillet på Aalborg Changs baner, og her tog IH Aalborg fusen på alle i A-rækken.

Efter to sejre og en enkelte uafgjort mod hold fra Odense, Greve og Glostrup kunne holdet løfte den store pokal. En imponerende 3-0-sejr over Greve i sidste kamp sikrede guldet.

- Vi spillede den bedste kamp, vi nogensinde har spillet. Vi har kæmpet med nerverne i mange år, men det gjorde det heldigvis ikke i år, siger Peter Bjarkam, der er cheftræner IH Aalborg og i flere år har arbejdet med de unge handicappede.

- Vi er gode til komme ind på livet af dem, og vi gør meget for at behandle dem som helt normale mennesker. Vi spiller for at vinde og tænker ikke på, at de er handicappede. Det foregår som i en helt normal fodboldklub, siger Peter Bjarkam.

Du kan se en reportage fra IH Aalborgs DM-succes i vores udsendelse søndag klokken 19.30.