LIGE NU:

Michael Bundgaard ny rektor for Nordjysk Musikkonservatorium

Kulturminister Brian Mikkelsen har i dag udnævnt konstitueret rektor ved Nordjysk Musikkonservatorium Michael Bundgaard til ny rektor for konservatoriet.

Michael Bundgaard er 48 år og uddannet cand.phil. i musik fra Ålborg Universitet i 1988. Han har været ansat ved Nordjysk Musikkonservatorium siden 1989, fra 1997 som docent i rytmisk klaver/keyboard. Michael Bundgaard har endvidere en mangeårig karriere bag sig som pianist og keyboardspiller inden for den rytmiske musik samt en betydelig undervisningserfaring, navnlig i fagene rytmisk klaver, brugsklaver og sammenspil fra gymnasium, musikskole, højskole, aftenskole og fra Ålborg Universitet.

- Nordjysk Musikkonservatorium er landets mindste, men har ikke desto mindre formået at markere sig gennem nogle stærke specialer, bl.a. korledelse, og har tillige opnået en vigtig position i det lokale og regionale kultur- og musikliv, siger Brian Mikkelsen og fortsætter:

- Opførelsen af Musikkens Hus i Aalborg i de kommende år vil give konservatoriet mulighed for at styrke denne position. Samtidig vil det imidlertid være helt nødvendigt tillige at se ud over regionen og markere konservatoriet gennem nationalt og internationalt samarbejde.

Michael Bundgaard tiltræder stillingen som rektor for Nordjysk Musikkonservatorium den 1. juni 2008. Siden november 2006 har han været konstitueret i stillingen.

- Få har som Michael Bundgaard et så indgående kendskab til Nordjysk Musikkonservatorium og en så stor kontaktflade til det regionale musikliv. Sammenholdt med den tillid, Michael Bundgaard nyder på konservatoriet efter 1½ års konstitution i stillingen som rektor, vil det være en stærk platform for at løfte de udfordringer, konservatoriet står overfor, siger kulturministeren.

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

smoerrebroed_daase.jpg

Vilsund Blue ramt af manglende råvarer og faldende priser

Kim Edberg Andersen

Tidligere DF´er får lov til at træde ud af byrådet

SKole park og vej

play Kommunen griber ind: Afspærrer faldefærdig skolebygning for ejerens regning

090817 Landmønd kæmper for at redde høsten

play Minister erkender: Landmænd, der ville ansætte voksenlærlinge, fik uberettigede afslag

Til forsiden

Til forsiden