LIGE NU:

Mike Greys exit deler vandene i Frederikshavn

Første juledag blev klublegenden Mike Grey fyret som assistenttræner i ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks. En beslutning, der er delte meninger om i byen.

Dårlige sportslige resultater fik første juledag ledelsen i ishockeyklubben Frederikshavn White Hawks til at fyre klubbens trænerteam bestående af finske Juha Riihijärvi og Mike Grey. Specielt afskeden med sidstnævnte kom bag på mange, da Mike Grey med sine 831 kampe for klubben betragtes som en klublegende.

Michael Frederiksen er redaktør på det lokale medie Kanal Frederikshavn, og har gennem lang tid fulgt udviklingen i klubben nøje. Han kan kun komme med en forklaring på, hvorfor klubbens evige nummer 23 skulle fyres.

- Der er en eller flere i ledelsen, der åbenbart har et problem med Mike Grey, siger Michael Frederiksen.

Michael Frederiksen mener, at fyringen af Mike Grey er endnu et eksempel på, at White Hawks ledelse mangler sportslig indsigt.

- Man kan sige, at det svarer til, at AaB sparer Allan Gaarde og lader administrerende direktør stå for det sportslige. Så vil man sige, at det er fuldstændig vanvittigt, men det er sådan det foregår i Frederikshavn White Hawks. Her er det besytrelsen, som ikke har nogen ishockeybaggrund, der styrer træner og spillertilgang.

Det er ikke alle, der ser fyringen af Mike Grey som en negativ ting, for hos klubbens fans er det lidt en anden holdning, man møder.

- Tavlen skal vaskes ren, og der skal nogle nye øjne på det hele, og det bliver vi nødt til at støtte op om, om vi kan lide det eller ej.

- Vi havde da nogle, der var sure, og kun ville råbe "en 23", men det nytter jo ikke noget, for det er jo holdet, vi skal støtte og ikke en person, der er blevet fyret, siger Majbritt Møller, der er en del af White Hawks fangruppe.