Min Søsters Børn flopper

Filmen Min Søsters Børn Vælter Nordjylland har fået voldsom kritik fra landets anmeldere. Blandt andet bliver den beskyldt for at gøre Nordjylland kedelig.

"Dansk familiefilm, når den er værst." Sådan lød kritikken i Berlingske. Og Berlingske er blot en af de aviser, der har givet den fjerde film i føljetonen om min søsters børn en hård medfart, men for Visit Nordjylland har filmen været en mulighed for at promovere landsdelen. Her tager man ikke kritikken så hårdt.

- Vi var egentlig lidt forberedt på det, for en film af denne type er ikke anmeldernes yndlingsfilm, siger Sisse Wildt, der er marketingschef for Visit Nordjylland.

Selvom filmen foregår i Nordjylland, så mener Nordjyskes filmanmelder, Max Melgaard, ikke, at det kommer tydeligt nok frem i filmen

- Nej, man kan ikke se, at det er Nordjylland. Der er kun Fårup Sommerland-scenen, hvor der er klar landkending, og den er i øvrigt totalt uvedkommende for filmens handling, siger han til Tv2/Nord.

Skal man tro landets anmeldere, så er det nok ikke n film, der nogensinde kommer i filmens Hall of Fame. Alligevel oplever man filmen som en succes hos Visit Nordjylland.

- Jeg har oplevet filmen et par gange med publikum, og det har væres så positivt, så hos os får den flere stjerner, siger Sisse Wildt.
Max Melgaard giver i øvrigt filmen to stjerner i avisen.

Forsiden lige nu