LIGE NU:

Mixeddouble sikkert videre med sejr over indonesisk par

Joachim Fischer og Christinna Pedersen fik ikke megen modstand i semifinalen ved Copenhagen Masters.

Det er ikke engang to uger siden, at Joachim Fischer og Christinna Pedersen vandt Super Series-finalen i mixeddouble, og de to badmintonspillere er bestemt ikke faldet af på den hen over julen.

Det beviste de ved at spille sig i finalen i invitationsturneringen Copenhagen Masters med en sejr over indoneserne Fran Kurniawan og Shendy Puspa Irawati.

- Vi var klar fra start, og vi var tændte, hvilket kampen bar præg af. Det snakkede vi om inden kampen, men vi havde samtidig respekt for de to indonesere, som vi har mødt før, siger Christinna Pedersen.

Danskerne var ovenpå hele vejen igennem, og det beviser sejrscifrene 21-10, 21-12 da også.

Indoneserne var chanceløse mod de danske OL-bronzevindere, der satte sig på duellerne og ikke gav mange unødvendige point fra sig.

Dermed er chancerne for at vinde finalen i morgen gode, vurderer det danske par.

- Chancerne for at vinde finalen i morgen er fornuftig. Det kommer selvfølgelig an på modstanderen, siger Joachim Fischer.

- Vi har ingen decideret ønskemodstander, men selvfølgelig kunne det være sjovt med en ren dansk finale, supplerer Christinna Pedersen.

Skal det lykkes, kræver det at Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl vinder deres semifinale fredag eftermiddag.

Vinder Fischer og Pedersen finalen fredag, vil det være tredje gang i træk, at de vinder turneringen i Falkoner Centret på Frederiksberg.