LIGE NU:

Mød borgmesteren i Sæby og Skagen

Frederikshavn Kommunes borgmester, Erik Sørensen, vil fremover få træffetider i både Sæby og Skagen.

Træf Frederikshavns borgmester
Fra og med torsdag den 14. februar vil borgere i Sæby- og Skagenområdet med jævne mellemrum kunne træffe deres borgmester i deres eget lokalområde.

Skagen og Sæby
Denne dag vil borgmester Erik Sørensen være at træffe i det tidligere rådhus i Skagen, og fredag den 22. februar kan man aftale et møde med borgmesteren i Sæby. Også her danner det tidligere rådhus rammen om borgmesterens træffetid.

- Planen er, at jeg fast et par gange om måneden fremover vil kunne træffes i Sæby og Skagen. Baggrunden for at indføre træffetider i lokalområderne er dels, at jeg har fornemmet et ønske fra borgerne om at bringe demokratiet tættere på, dels udspringer det af mit eget ønske om løbende at være i dialog med kommunens borgere, uanset hvor de bor, siger Erik Sørensen,

Aftal et møde
Rent praktisk vil man kunne aftale et møde med borgmesteren på forhånd, akkurat som det hidtil har været tilfældet på borgmesterkontoret i Frederikshavn. Her vil Erik Sørensen naturligvis også fremover være at træffe.

Ring eller skriv
Man kan vælge at kontakte borgmesterkontoret telefonisk, pr. brev eller e-mail eller ved at møde personligt op.

Træffetider i februar:
Torsdag den 14. februar kl. 9.00 til kl. 14.00, Skagen Rådhus, Sct. Laurentiivej 87, Skagen
Fredag den 22. februar kl. 9.00 til kl. 14.00, Sæby Rådhus, Rådhusvej 1, Sæby
Onsdag den 27. februar kl. 9.00 til kl. 14.00, Skagen Rådhus, Sct. Laurentiivej 87, Skagen

www.frederikshavn.dk
Borgmesterens træffetider vil blive offentliggjort for en måned af gangen, dels på Frederikshavn Kommunes hjemmeside: www.frederikshavn.dk, dels via annoncer i de lokale aviser under "Kommunen informerer".