Foto: TV2/Nord

Mogens på P3

Rygtet om Mogens og Peters hjemmebagte citronmåner er nu også nået til hovedstaden. DR P3 ringede tirsdag til Mogens, hvor han direkte i radioen skulle fortælle om TV2/Nords efterhånden kendte citronmåner.

P3 har hver tirsdag et radioprogram hvor de deler citronmåner ud til en "god makker". Forskellen på DR's citronmåner og dem Mogens og Peter deler ud, er at TV2/Nords er hjemmebagte, bagt hos Aabybro-bageren, mens DR P3's er dem man kan købe på tankstationer rundt om i Danmark. 
 
Det blev til en hyggelig snak i radioen, og hvem ved måske ender det med at Mogens og Peter tager en tur i Boblen til København og afleverer en friskbagt citronmåne til P3. Radiofolkene ville meget gerne smage en af de friske citronmåner, så måske ser vi snart en Mogens og Peter By Night i København - nu med frisk citronmåne.    
 
Mogens og Peter er tirsdag på besøg i landsbyen Als og Helberskov i Østhimmerland. Næste tirsdag besøger de Dybvad og hvis du har et forslag til hvem Mogens og Peter skal besøge, kan du sende en sms på 30-460-560 eller sende en mail på mojr@tv2nord.dk.