En 44-årig mand er dræbt af knivstik i en lejlighed i Aalborg Øst. Foto: Per Frank Paulsen

Mor og søn skal for retten i samme drabssag

Tirsdag bliver der i Retten i Aalborg oprullet en makaber sag, hvor ikke mindre end fire mennesker er på anklagebænken i en drabssag - heriblandt en 65-årig mor og søn.

Den 22. november sidste år blev en lejlighed i Aalborg scene for et makabert drama med fatal udgang. Omkring klokken 02.00 fik Nordjyllands Politi anmeldelse om slagsmål i lejligheden.

Der var brugt kniv ved slagsmålet, og to personer, en 44-årige og en 34-årig mand, var blevet såret af knivstik. På sygehuset blev den 44-årige erklæret død, mens den 34-årige blev erklæret uden for livsfare.

Fire personer havde indfundet sig i lejligheden, som kort efter blev omdannet til en yderst brutal scene med vold og knivstik.

Beboeren i lejligheden blev ifølge anklageskriftet først overfaldet og gennembanket af to personer, hvoraf den mindst den ene har tætte relationer til rockermiljøet i Aalborg.

De to overfaldsmænd er anklaget for legemsangreb af særlig rå og brutal karakter, efter de overdyngede offeret med slag og spark i hovedet, mens han lå på gulvet i sit køkken.

Herefter blev offerets søster overfaldet af den 65-årige kvinde, som flere gange forsøgte at stikke hende med en steakkniv. Søsteren forsvarede sig med et tørrestativ og undgik at blive stukket.

Den alvorligste anklage om manddrab er rettet mod en 32-årig mand, som afsluttede afstraffelsen ved at stikke offeret med en steakkniv flere gange i hoved, hånd, skulder og tre gange i brystet, hvoraf et stik læderede legemspulsåren. Blødningen var fatal.

Den 32-årige, som er tidligere straffet for vold, er desuden tiltalt for at have stukket en anden person to gange i maven, hvoraf det ene stik perforerede tarmen.