LIGE NU:

Mor og stedfar lod flere mænd voldtage niårig datter

En i dag 10-årig pige er ifølge politiet blevet voldtaget af flere mænd. Mor gav datteren penge efterfølgende.

Adskillige gange har flere mænd tvunget en niårig pige til samleje og oralsex, alt imens pigens mor og stedfar så på i deres hjem i Nordjylland.

Sådan lyder det i anklageskriftet i sagen. Her fremgår det, at det faktisk var moren og stedfaren, der havde arrangeret mødet mellem de endnu uidentificerede mænd og datteren, som i dag er 10 år gammel.

Moren og stedfaren er tiltalt i sagen, som indledes i Retten i Hjørring på mandag i næste uge. De nægter sig begge skyldige i alle forhold.

Først lød anklagen mod parret på, at pigen mindst tre gange i 2014 er blevet voldtaget af sin stedfar, mens pigens mor forholdt sig passiv.

Men nu er anklagen altså blevet udvidet til, at de også har ladet andre mænd få seksuel adgang til pigen i samme periode.

Af den nye anklage fremgår det også, at én mand havde samleje med moren, mens en anden voldtog datteren. Herefter bad moren om, at mændene byttede plads og fortsatte.

I flere tilfælde betalte parret efterfølgende et mindre beløb til datteren.

Ifølge anklagen er det ikke kun den nu 10-årige datter, overgrebene er gået ud over.

Fra 2000 til 2002 er morens anden datter også blevet misbrugt ifølge anklageskriftet.

Moren lod angiveligt en mand gennemføre seksuelle overgreb af forskellig art på pigen, mens hun selv så på. Overgrebene begyndte, da datteren var ni år gammel.

Både stedfaren og moren er desuden tiltalt for at have fotograferet den førstnævnte piges blottede underliv, mens moren også er anklaget for at have ført en genstand op i sit skridt, mens datteren var til stede.