Foto: Timmy Dorum

Morgentrafikken i Aalborg får problemer

Nordjyllands Politi opfordrer nordjyske borgere nord fra fjorden til at undersøge muligheden for at tage toget, hvis de skal krydse Limfjordsbroen i Aalborg imorgen tidlig.

Store mængder tagpap - omkring 70-80 kvadratmeter - blæste torsdag aften fra et højhus på Vesterbro ud på Limfjordsbroen mellem Aalborg og Nørresundby. Dette tagpap er til stor fare i stormvejret, og vurderingen fra politi og redningsmandskab på stedet er, at det er umuligt at fjerne i mørket.

Det betyder, at limfjordsbroen torsdag aften er lukket for al færdsel - både for kørende og for gående - og det vil den efter de nuværende meldinger også være i morgen tidlig. Det vil give voldsomme gener for trafikken i morgen tidlig.

- Vi opfordrer derfor til, at borgerne nord for fjorden undersøger mulighederne for at tage toget, når de skal på arbejde eller i skole fredag morgen, og bilisterne kan køre gennem Limfjordstunnelen, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Henrik Beck.

Vagtchefen forventer, at der godt kan gå nogle timer fredag morgen, inden at broen igen bliver åbnet fra trafik.

- Men jeg vil opfordre til, at man følger med i medierne, for vi vil holde nordjyderne orienteret om udviklingen, siger Henrik Beck.