02:02

1 af 2

Mørk præsenteret i Aalborg

Som ventet blev Marcus Mørk i dag præsenteret som ny mand i Aalborgtrøjen.

Ved et fyldt pressemøde blev Marcus Mørk i dag præsenteret som ny Aalborgspiller. Den målfarlige back skifter fra Mors-Thy håndbold på en 3-årig aftale.

- Jeg glæder mig til skiftet, som er et stort skridt op ad i min karriere, og jeg ser frem til udfordringerne ikke mindst i Champions League. Jeg ved, at der bliver hård kamp om pladserne på det stærke Aalborg-mandskab, men jeg er klar til at tage kampen op, ligesom jeg glæder mig til at træne under Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, som jeg kender fra min tid i Viborg HK, siger Marcus Mørk.

Aalborg Håndbold har længe været kædet sammen med bagspilleren, der skal forsøge at fylde det tomrum, som Kristian Kjelling har efterladt, efter han skiftede til ligakonkurrenterne fra Bjerringbro-Silkeborg.

- Marcus har længe stået på vores ønskeseddel over nye spillere, og vi er stolte over, at han har valgt at fortsætte karrieren hos os. Vi glæder os over at kunne tilføre en dansk landsholdsspiller til truppen, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold.

På grund af en mindre skulderskade kan de forsvarende danske mestre først få glæde af Marcus Mørk først i oktober.

Hverken Aalborg Håndbold eller Mors-Thy vil oplyse, hvor meget Aalborg Håndbold har betalt for Marcus Mørk, men ifølge rygter bliver han en af de dyreste transfers mellem to danske håndboldklubber.