LIGE NU:

Mors-Thy Håndbold henter fløj i Viborg HK

Det er den hurtige og træfsikre Kasper Kvist, der skifter banen i Viborg HK ud med nordligere himmelstrøg.

Venstrefløjen scorede i sidste sæson 107 mål i 25 kampe. Han har underskrevet en 1-årig kontrakt med Mors-Thy.

- Kasper Kvist er en hurtig fløj og en god afslutter, der sammen med vores nuværende fløje skal være med til at sikre og fastholde den gode kontrafase, som også tidligere har været en af holdets spidskompetencer, udtaler H.C. Andersen fra sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold.

Selvom Mors-Thy Håndbold har hentet forstærkning, så mangler der stadig spillere i bagkæden.

- Aftalen med Kasper Kvist kan ikke ses som en direkte erstatning for Marcus Mørk. Hvorfor den sportslige ledelse vil fortsætte arbejdet med at finde den rigtige bagspiller til at supplere truppen med. Hvorvidt dette kan lykkes inden sæsonstart er stadig for tidligt at sige noget om, slutter H.C. Andersen.

Cheftræner Anders Thomsen ser den nye fløjspiller som en forstærkning til holdet på flere områder.

- Kasper kommer uden tvivl til at bibringe holdet nogle yderligere kompetencer. Udover hans åbenlyse evne til at løbe en hurtig kontra, så forventer vi også at kunne gøre brug af hans defensive kvaliteter. Kasper er en af de fløje som er i stand til at ligge fremme i et offensivt orienteret  forsvar, og det giver os nogle yderligere spilmuligheder i såvel ligakampene som i EHF Cuppen, siger han.

Kasper Kvist glæder sig til de kommende udfordringer i Mors-Thy Håndbold.

- Jeg glæder mig til fortsat at spille ligahåndbold og blive en del af Bette Balkan. Desuden bliver det  spændende  at være en del af klubbens første optræden på den europæiske scene. Jeg håber, at jeg kan bidrage til at det bliver en succes, siger Kasper Kvist