Foto: TV2/Nord

Mors-Thy henter talentfuld målmand

Mors-Thy Håndbold henter 23-årige Nikolaj Pedersen som erstatning for den unge tyske målmand Christopher Rudeck, der forlader klubben til sommer.

Mors-Thy Håndbold har fundet manden, der skal danne målmandsduo med rutinerede Dane Sijan i fremtiden. Valget er faldet på 23-årige Nikolaj Pedersen, som har underskrevet en to-årig aftale med klubben.

- Vi er naturligvis glade for, at det er lykkes os at finde en så kompetent afløser for Christopher Rudeck, og vi mener at vi i Nikolaj Pedersen og Dane Sijan fortsat har et meget stærkt målmandsteam i Mors-Thy Håndbold, siger Henrik Hedegaard, der sidder i Mors-Thy Håndbolds bestyrelse.

Nikolaj Pedersen skifter til Mors-Thy fra Aarhus Håndbold. Han har angiveligt også haft tilbud fra andre ligaklubber, men valgte altså den nordvestjyske klub.

- Mors-Thy Håndbold er en meget spændende klub, og den håndboldinteresse som er her i Thy og på Mors er helt fantastisk, og jeg ser frem til at være en del af det, siger Nikolaj Pedersen til klubbens hjemmeside.

Nikolaj Pedersen erstatter den 20-årige tysker Christopher Rudeck, som til sommer vender hjem til storklubben Flensburg-Handewitt efter et års lejeophold i Mors-Thy.

Mors-Thy ligger i øjeblikket på ottendepladsen i herrernes håndboldliga.