Mota scorede og så rødt

Jose Mota faldt endelig vej til netmaskerne for AaB. Han stod for AaBs mål i 2-1 nederlaget til OB.

Mota bragte AaB foran midt i 1. halvleg. AaB angriberen kom igen i fokus 13 minutter inde i 2. halvleg. Her fik han rødt kort.

Tre minutter efter Motas udvisning udlignede OB, og det fynske sejrsmål faldt seks minutter senere.

I Hobro vandt hjemmeholdet lokalopgøret mod FC Hjørring med 2-0.

Nikolaj Kaas Nielsen bragte Hobro foran med 1-0 allerede efter seks minutters spil. I 2. halvleg øgede Peter Thomsen til 2-0 på straffespark.

FC Hjørrings Thomas Andersen så rødt tre minutter før tid.

I Jetsmark kniber det stadig med sejre til de grønne. Lørdag tabte de lokalopgøret til nedrykkerne fra 1. division, Thisted, med 1-0.

Mickey Berg scorede kampens eneste mål på straffespark efter 63 minutters spil.

Også her var der røde kort. Allerede efter syv minutter blev Thisted reduceret til 10 mand, da Mohammed Niambele fik rødt kort, og Torben Andersen fra Jetsmark blev sendt i bad et minut før pausen.