LIGE NU:

Multi glad millionær

Det var en glad lottomillionær der stod frem med en gevinst på 11,4 millioner, som hun vandt i lørdagens trækning. 48-årige Jonna Kristensen fra Aalestrup mødte torsdag pressen hos sin forhandler i Superkiosken Pitten.

- Det er jo 30 års løn, mand - er du sindssyg - det er så vildt, siger Jonna Kristensen.

Til hverdag arbejder Jonna Kristensen som social- og sundhedsassistent i Vesthimmerland Kommunes hjemmepleje, og lørdag var hun en af blot to heldige lottovindere som havde de syv rigtige vindertal.

- Jeg havde ikke tjekket min kupon, da min søn ringer hjem mandag aften. Han havde hørt, at der var nogen, som havde vundet 11 millioner. Det er vel ikke dig mor - nej det tror jeg ikke - men jeg kan lige gå ud at tjekke - og så var den der jo bare, fortæller Jonna Kristensen om og om igen til de spørgelystne journalister.

Jonna Kristensen er mor til tre voksne børn. Hun har hverken hus eller bil, så det er en af de ting hun nu vil ud at investere i. Jonna Kristensen har dog ikke tænkt sig at bruge alle pengene selv på sig selv. Hver af hendes tre børn kan se frem til én million kroner. Se hvad sønnen Dan Kristensen vil bruge sin million på i vores udsendelse 20:30 på TV2/Nord.