Musik på Hovedbiblioteket i Aalborg

Ny eksperimenterende sanger giver koncert i Glashjørnet. Sangeren Astrid Holm Olsen optræder på Hovedbiblioteket i Aalborg, lørdag d. 2. februar kl. 12.00

<b>Med egne sange</b>
Oplev Astrid Holm Olsen optræde med sine egne sange og bliv hvirvlet ind i et eventyrligt univers af forskelligartede historier og stemninger.

<b>Fantasifulde tekster</b>
Med sin fantasifulde tekster, varmhjertede stemme og sanglige spændvidde, drager Astrid lytteren ind i en verden, som er magisk, smuk, ofte sjov - og til tider dyster. Ekspressiv sang, farverige historier og en udpræget sans for det dramatiske væves sammen til et udtryksfuldt
potpourri.

<b>Musikstudier på AAU</b>
Astrids musikalske univers begyndte sin udvikling under hendes musikstudier på Aalborg Universitet, hvor hun begyndte at eksperimentere med forskellige sangteknikker og en mere ekspressiv tilgang til sit sanglige udtryk.

<b>Ekspressiv sang</b>
Efter at hun har fået sin cand.mag. i musik og rytmisk sang, har hun fordybet sig i at skrive musik og arbejder i øjeblikket på at udvide sin kunstneriske stil ved at kombinere ekspressiv sang med teaterelementer og historiefortælling.