Naboer utrygge efter dødsfald

Naboer til Torben Mandfred Christensen har i cirka et år været utrygge, efter en 17-årig mand døde i selvsamme lejlighed på Chr. X's Vej i Skagen. Fredag blev Torben Manfred Christensen selv fundet død - dræbt af skud.

Den 17-årige deltog i en indflytterfest hos den 35-årige Torben Manfred Christensen. Dagen efter blev den 17-årige fundet død i lejligheden - angivelig af en overdosis.

For beboerne på Chr. X?s vej i Skagen - som næsten alle er pensionister - var det kun begyndelsen. De fleste af dem er i dag så skræmte, at de ikke har lyst til at tale med TV2/NORD.

<b>Førte dagbog</b>
En af dem har dog udarbejdet en dagbog over det der er sket siden Torben Manfred Christensen flyttede ind sidste år.
Dagbogen fortæller om larm, hærværk og små tyverier i kvarteret og en næsten daglig gang af politiet. Alligevel mener Frederikshavn Kommune ikke, at det var en fejl at placere den 35-årige narkoman i ejendommen.

- Ikke hvis det er sådan, at narkomanen er i et behandlingsforløb, som der var tale om her. De boliger har vi anvisningsretten til, og det er til borgere der har en fysisk, psykisk eller social funktionsnedsættelse, siger Jan Nielsen, socialdirektør i Frederikshavn Kommune til TV2/NORD.

Beboerne klagede flere gange over Torben Manfred Christensens adfærd i ejendommen, men uden at det ændrede på situationen. Ifølge kommunen var der ikke tilstrækkelig hold i klagerne til, at de kunne få den 35-årige fjernet fra lejligheden.

- Hvis den pågældende ikke vil flytte fra sin bolig, så skal man have overtrådt nogle regler. Det skal være ret graverende og alvorligt, før man kan smide folk ud af deres boliger, siger Jan Nielsen, socialdirektør i Frederikshavn Kommune til TV2/NORD.

<b>Vil se på den gamle sag igen</b>
Nordjyllands Politi siger til TV2NORD at man nu igen vil kigge på de mystiske omstændigheder omkring den 17-åriges død for et år siden, men vil derudover ikke kommentere yderligere.

Forsiden lige nu