LIGE NU:

Næssund-færgen har sejlet for sidste gang

Det er netop blevet besluttet, at Næssund Færgen ikke længere skal sejle mellem Mors og Thy. Det er efter, at den i går måtte lægge til kaj med en defekt kobling.

Lukningen skal nu endeligt godkendes af byrådene i Thisted og på Mors. På Mors sker det allerede på mandag. Det skriver Limfjordupdate.dk.

- Jeg håber ikke, at der går politik i beslutningen, når den skal tages på kommunalbestyrelsesmødet på mandag, siger Viggo Vangsgaard (S) til liveupdate.dk, der er formand for færgeselskabet.

Færgen skulle nedlægges. Men efter den torsdag gik i stykker, har man besluttet at det ikke kan betale sig tidsmæssigt, i forhold til at den kun vil kunne sejle få uger inden den alligevel skal pensioneres.

- Færgen skal nu bugseres til Nykøbing, hvor havnens folk kan holde øje med den. Og så skal færgen sælges. Vi ved, at priserne går fra 250.000 kroner og op efter, når færger af den her type sælges. Køberne er typisk folk, der indretter dem til husbåde og lignende, siger Viggo Vangsgaard, der er formand for færgeselskabet.