Naturgasoverskud på 131 millioner

Foto: TV2/NORD (Arkiv)

Stor tilfredshed med det samlede resultat hos HMN Naturgas-koncernen, som blandt andet ejes af en række nordjyske kommuner.

Et overskud på 131,2 millioner kroner og en nettoomsætning på 5,7 milliarder kroner - det blev resultatet for HMN Naturgas-koncernen for 2013.

Resultatet ligner til forveksling forrige års resultat, selv om selskabet i mellemtiden både har sænket priserne for forbrugerne og afviklede mere end en kvart milliard af en gæld.

Formanden for selskabet, den socialdemokratiske borgmester fra Ishøj Ole Bjørstorp, er meget tilfreds med det samlede resultat.

- Det viser, at vi driver en solid og fornuftigt forretning. Der er røre i energibranchen og konkurrencedygtighed er blevet en vigtig forretningsparameter. Derfor er det meget positivt, at vi løbende forstår at trimme forretningen, så vi kan modstå de udfordringer, som kommer, for vores kunders skyld, siger Ole Bjørstorp.

HMN Naturgas er et fælleskommunalt selskab, som ejes af en række nordjyske kommuner sammen med flere midtjyske og sjællandske kommuner. Selskabet har eksisteret i godt fire år og er en fusion mellem Naturgas Midt-Nord I/S og distributionsselskabet HNG I/S.

Forsiden lige nu