Nederlag: Aalborg Håndbold misser tidlig semifinale-billet

Nordjyderne kunne tirsdag aften have sikret sig deltagelse i DM-semifinalerne med tre runder tilbage af gruppespillet i slutspillet, men Aalborg-holdet tabte på udebane til TTH Holstebro.

Aalborg Håndbold forpassede tirsdag aften muligheden for at booke en tidlig billet til dette års DM-semifinaler. Aalborgenserne skulle bruge en sejr på udebane og TTH Holstebro, men det viste sig som en svær opgave for nordjyderne.

Det endte med et nederlag på 28-27 efter at have været bagud med 13-10 ved pausen.

Hjemmeholdets keeper Sebastian Frandsen stod på et uhørt højt niveau i første halvleg med en redningsprocent på 52. Det lagde grundlaget til en føring til TTH Holstebro, der kunne gå til pause foran med 13-10.

Nordjyderne havde svært ved at lukke hullet i anden halvleg, men med godt et kvarter tilbage af opgøret fik Aalborg Håndbold alligevel bragt lidt spænding ind i opgøret, da de kun var bagud med et enkelt mål ved stillingen 23-22.

For at bringe fuldstændig balance i regnskabet forsøgte aalborgenserne i den afsluttende face sig med syv mod seks-spil, men det gav ikke det udbytte, man havde håbet. For mange brændte chancer betød derfor, at TTH Holstebro kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 28-27.

Et skuffende resultat ifølge stregspiller Magnus Saugstrup.

- Det er mere skuffende, når vi ikke præsterer bedre, når vi har semifinale på spil. Det skal vi bare gøre bedre.

- Jeg synes jo, at det bunder i, at vi er for dårlige i det første kvarter af første halvleg og de første 10-15 af anden halvleg. Vi kan ikke have de her off-perioder, hvor vi ikke møder op, lyder det fra Aalborg Håndbolds Magnus Saugstrup til TV 2 Sport.

Aalborg Håndbold indtager fortsat førstepladsen i Gruppe 1 i slutspillet. Her har de seks point, mens nærmeste forfølger er Skjern med fire point.

Der resterer tre runder i gruppespillet, hvor de to bedst placerede hold går i semifinalen. Her møder de henholdsvis nummer et og to fra den anden slutspilspulje.