Foto: Ritzau Scanpix/Johnny Pedersen

Nederlag: Aalborg Håndbold misser tidlig semifinale-billet

Nordjyderne kunne tirsdag aften have sikret sig deltagelse i DM-semifinalerne med tre runder tilbage af gruppespillet i slutspillet, men Aalborg-holdet tabte på udebane til TTH Holstebro.

Aalborg Håndbold forpassede tirsdag aften muligheden for at booke en tidlig billet til dette års DM-semifinaler. Aalborgenserne skulle bruge en sejr på udebane og TTH Holstebro, men det viste sig som en svær opgave for nordjyderne.

Læs også 24Nordjyske lukker og dagblade slås sammen

Det endte med et nederlag på 28-27 efter at have været bagud med 13-10 ved pausen.

Hjemmeholdets keeper Sebastian Frandsen stod på et uhørt højt niveau i første halvleg med en redningsprocent på 52. Det lagde grundlaget til en føring til TTH Holstebro, der kunne gå til pause foran med 13-10.

Nordjyderne havde svært ved at lukke hullet i anden halvleg, men med godt et kvarter tilbage af opgøret fik Aalborg Håndbold alligevel bragt lidt spænding ind i opgøret, da de kun var bagud med et enkelt mål ved stillingen 23-22.

For at bringe fuldstændig balance i regnskabet forsøgte aalborgenserne i den afsluttende face sig med syv mod seks-spil, men det gav ikke det udbytte, man havde håbet. For mange brændte chancer betød derfor, at TTH Holstebro kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med cifrene 28-27.

Læs også Tager kampen op med giganter: Lokalt bredbånd hitter

Et skuffende resultat ifølge stregspiller Magnus Saugstrup. 

- Det er mere skuffende, når vi ikke præsterer bedre, når vi har semifinale på spil. Det skal vi bare gøre bedre.

- Jeg synes jo, at det bunder i, at vi er for dårlige i det første kvarter af første halvleg og de første 10-15 af anden halvleg. Vi kan ikke have de her off-perioder, hvor vi ikke møder op, lyder det fra Aalborg Håndbolds Magnus Saugstrup til TV 2 Sport.

Aalborg Håndbold indtager fortsat førstepladsen i Gruppe 1 i slutspillet. Her har de seks point, mens nærmeste forfølger er Skjern med fire point.

Der resterer tre runder i gruppespillet, hvor de to bedst placerede hold går i semifinalen. Her møder de henholdsvis nummer et og to fra den anden slutspilspulje.