Arna Sif Palsdottir kom på måltavlen med to mål, men det var langt fra nok, og Aalborg DH tabte. Foto: Aalborg DH

Nederlag til Aalborg DH

Det lykkedes ikke Aalborg DH at tage point med sig, da holdet åbnede årets Håndboldliga med kamp mod topholdet fra Team Tvis Holstebro.

Aalborg DH tabte kampen med 21-28.

- Jeg er egentligt ganske godt tilfreds med kampen, og rigtig mange ting gik efter den plan, vi havde lagt. Men vi er oppe imod et stærkt hold, og er selv en kende uskarpe i vores afslutninger, siger cheftræner Allan Heine.

I en ikke særligt velspillet kamp med mange fejl og boldtab, lykkedes det aldrig for alvor nogen af holdene at ryste premierenerverne af sig. De to hold fulgtes tæt ad kampen igennem, dog hele tiden med et slingrende hjemmehold i front og de hårdtslidende ADH'erne, der jagtede udligningen.

Med et kvarter tilbage af kampen var det overraskende hajerne, der lugtede en blodig sensation, da en velspillende Rikke Ebbesen på kontra flækkede bolden i mål til 17-18, men tættere på lykkedes det aldrig nordjyderne at komme, trods en helhjertet slutspurt i kampens døende minutter.

Målscorere: Rikke Ebbesen 5, Stine Jørgensen 5, Siri Seglem 3, Sandra Kjær 3, Arna Sif Palsdottir 2, Louise Lindholm 1, Dzenita Bajic 1 og Sarah van Gulik 1.

Aalborg DH spiller næste kamp i Håndboldligaen på søndag, hvor hajerne

hjemme i Gigantium Isarena tager imod mestrene fra Randers HK.