LIGE NU:

Niarn: Jeg var jo bare en lille følsom dreng

I to afsnit på TV2/Nord åbner Niels Roos op og fortæller om sit liv i overhalingsbanen med kokain på bardisken, vodkaflasken ved sengekanten og om en ulykkelig dreng uden glæde i sjælen.

Niels Roos, for de flest kendt som bad boy-rapperen Niarn, meldte tilbage i starten af efteråret ud, at han var færdig med at skrive, indspille og udgive musik under sit kendte kunstneralias.

Siden da har han været væk fra mediebilledet, men i to afsnit på TV2/Nord åbner Niels Roos nu helt op og fortæller om sin fortid med stoffer, alkoholmisbrug og en ulykkelig lille dreng, som blev stemplet som en bad boy.

- Når folk de så mig dengang stå og fylde mig med sprut og kokain på bardisken, så tænkte de jo, at det var en rigtig bad boy. Men det var jo en bare en lille dreng, der var slukket for al glæde, selvværd og positivitet i sit liv, siger han til TV2/Nord.

- Det er faktisk, fordi jeg er et helt vildt følsomt menneske, som bliver helt vildt ked af det og får nogle følelser, som er så svære at kapere, at man propper sig med alle mulige ting for at få de følelser på afstand, siger han.

- Det er jo helt vildt tragikomisk, at folk forbinder mit voldsomme misbrug med, at jeg har været en rigtig bad boy, der har drukket sig halvt ihjel og taget narko op over begge ører, forklarer Niels Roos, der i dag afholder sig fra stoffer og alkohol.

Du kan se det første afsnit om Niarns død i Nordjylland LIVE i aften på TV2/Nord Salto og TV2.

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

politibil_med_udrykning_0.jpg

Blotter på spil i Arden

Egholm

Klar til slutspurt: Nu begynder de afgørende forhandlinger om en Egholm-forbindelse

Lild Strand

Millionstøtte på vej til Nordjylland: Livet på landet skal forsødes

20210420-120940-L-1920x1280we

play Milepæl: I dag bliver Læsø færdigvaccineret - som de første i Danmark

Til forsiden

Til forsiden