Nibe booker norske stjerner

Foto: Erik Buraas

Fire navne er blevet føjet til sommerens festivalprogram.

Nibe Festival kommer tættere og tættere på at have hele programmet til årets festival på plads. Tirsdag har de offentliggjort endnu fire navne til at supplere de allerede offentliggjorte, der inkluderer L.O.C., Rasmus Seebach, D-A-D og flere store danske navne.

Blandt de fire navne lægger festivalen selv vægt på bookingen Nico & Vinz fra Norge, der har hittet med numret "Am I Wrong," og "In Your Arms," der sniger sig op ad hitlisterne i øjeblikket.

Duoen hed tidligere Envy, men har skiftet navn i forbindelse med deres gennembrud internationalt.

Udover de norske stjerner, der til sommer kun standser i Nibe på vej ud i verden, suppleres tirsdag af offentliggørelsen af tre danske navne.

Vild $mith havde Nibe-debut i 2013 og vender i år tilbage med to store hits i repertoiret. "Vild Idag, Syg Imorgen" og det aktuelle "På Det Shit Igen" skal nok få Nibe til at hoppe og sammen med Cheff Records egen TopGunn, der har hittet med nummeret "Tilbud" er den danske dancehall/hiphopscene godt repræsenteret.

Som sidste navn har Nibe Festival tirsdag præsenteret danske Sebastian Lind, der i stor stil er blevet spillet på de danske radiostationer med numrene "Fake" og "Plastic World."

Festivalen forventer at have det færdige program til årets festival færdigt omkring 1. april. Festivalen finder sted mellem 2. og 5. juli.

Forsiden lige nu