Nibe Festival præsenterer de første navne

Nibe Festival er allerede i gang med at booke bands og musikere til næste års festival. De to første er lige blevet præsenteret. Se dem her.

Nibe Festival 2015 har torsdag - med mere end seks måneder til selve festivalen - præsenteret to af de navne, der sammen med omtrent 98 andre vil komme til at pryde festival-plakaten for næste år.

Første navn vækker genklang i hele landet, og der er vist ingen, der bliver sure, hvis man kalder ham nationalskjald. Der er selvfølgelig tale om Kim Larsen, som sammen med Kjukken er tilbage efter en mindre pause fra live-koncerter er klar til at sætte gang i Rabalderstræde igen.

Pressefoto
Pressefoto

Det sidste navn - indtil videre - er den albumaktuelle rapgruppe Suspekt, som i øjeblikket er ude på deres Danmarksturne. Her spillede de forleden en udsolgt koncert på Skråen i Nordkraft, som de efterfølgende kaldte "en af deres bedste nogensinde."

Pressefoto
Pressefoto

Billetsalget til Nordjyllands største musikbegivenhed startede i oktober med et brandudsalg på partout-billetter. Hele 1100 publikummer købte billet til alle fire festivaldage uden overhovedet at vide, hvilke kunstnere festivalen ville booke. Nu er de første navne så på plads, og med drypvise offentliggørelser fra nu og til foråret skal billetsalget nok fortsætte de gode takter.