Foto: Carl Johan Jensen

Nibe jubler: Årets festival var en succes

Festivalleder fra Nibe Festival har armene over hovedet, og kalder årets udgave af festivalen for den bedste nogensinde.

Når de på festivalkontoret i Nibe kigger tilbage festivalen i 2015 er det med et stort smil.

-Vores undersøgelse af gæsternes tilfredshed understøtter dette, da ikke mindre end 94 % af de adspurgte var tilfredse med den samlede festivaloplevelse, siger Peter Møller Madsen.

Dog skal det nævnes, at det ikke kun var vejret, som gjorde Nibe Festival til en succes. Årets musikprogram bød på en god blanding af både danske og internationale kunstnere, hvilket vakte jubel blandt dette års festivalgæster.

Festivalen forløb stille og roligt, også ifølge Nordjyllands Politi, hvilket gjorde at den fede stemning kunne bryde igennem og fylde skoven med kærlighed.

Med succesen fra 2015 i rygsækken, kursen nu rettet mod Nibe Festival 2016. Den 32. Nibe Festival vil løbe af stablen fra d. 29. juni - d. 2. juli 2016. Festivalen afvikles altså i år i uge 26.

- Vi ser frem til, at vi meget snart kan offentliggøre de første navne. Vi vil jo gerne give vores festivalgæster masser af musikalske oplevelser og et varieret musikprogram. Med andre ord - noget der giver grobund for en fantastisk festival i 2016, siger Peter Møller Madsen.