Nielsen havde håbet på mere

Foto: Rune Borre

Selvom han var mulig debutant, så var Lasse Nielsen langtfra tilfreds med at se kampen mod Finland fra bænken.

Startpladsen på bænken overraskede ikke Lasse Nielsen, der var yderste mandat i den danske trup der tirsdag aften mødte Finland på Esbjerg Stadion.

- Jeg havde set det komme i træningen, den måde det var sat op på, så var jeg ikke i tvivl om, at jeg ikke var med fra start, men det var også helt som forventet, siger Lasse Nielsen til TV2/Nord.

Men efter en første halvleg, hvor Danmark var bagud med 1-0, så lignede det en åbning for den nordjyske forsvarsspiller. Kort inde i anden halvleg bad landstræner Morten Olsen ham om at varme op.

- Der gippede det lidt i mig, det var som om, nu var det tæt på, er jeg mon den næste der skal på banen. Men det blev det så ikke, siger Lasse Nielsen.

Og selvom det var på det yderste mandat, så var Lasse Nielsen ikke helt tilfreds efter kampen.

- Man er jo aldrig glad for at sidde på bænken, og slet ikke en hel kamp. Jeg havde håbet på debut, nu hvor jeg var så tæt på. Men jeg er også klar over, at det er i AaB jeg skal vise hvad jeg kan. Fortsætter den gode udvikling, så kommer chancen nok igen, men selvfølgelig er jeg skuffet, det skal man være, siger Lasse Nielsen.

Danmark vandt årets sidste landskamp med 2-1.

Forsiden lige nu