LIGE NU:

Nilsson og Risgaard tvivlsomme

Det er fortsat usikkert om AaBs nye svenske målkonge Lars Nilsson får hjemmedebut søndag mod Viborg. Svenskeren blev skadet mod Horsens og er endnu ikke klarmeldt.

AaBs træner Erik Hamrén har udtaget to målskytte fra 2. divisionsholdet i torsdag Ronnie Schwartz i truppen, som gardering, hvis Nilsson ikke bliver klar til forårets første hjemmekamp.

Også den anden målscorer fra Horsens-kampen, Kasper Risgård, er tvivlsom til kampen. Desuden er Allan Olesen i karantæne.

Nye i trup er udover Ronnie Schwartz Caca og Danny Califf. Sidstnævnte vender tilbage efter udstået karantæne mod Horsens.

AaB er efter forårets to første kampe tre point foran FCK. 13 kampe er tilbage, og AaB har nu for alvor indledt guldjagten. Viborg har også hårdt brug for point efter nederlag i de første to kampe. Viborg kæmper for overlevelse.

- Ja, det er logisk, at vi må tage favoritværdigheden på os, men der er ingen kampe i SAS Ligaen, der er vundet på forhånd, og jeg kan da huske, at Viborg vandt i Aalborg for et års tid siden, advarer Allan Kuhn.

Siden har AaB dog vundet en ny hjemmekamp mod et Viborg-mandskab, som Allan Kuhn forventer, vil spille kontra-fodbold i morgen.

- Viborg kan på udebane spille det spil, de er bedst til, så det er klart, at det for os handler om at bevare tålmodigheden og troen på, at vi nok skal score, siger Allan Kuhn.

AaBs trup til kampen ser sådan her ud:

1 Karim Zaza, 2 Michael Jakobsen, 3 Martin Pedersen, 4 Danny Califf, 5 Jón Rói Jacobsen, 6 Steve Olfers, 7 Anders Due, 8 Andreas Johansson, 9 Thomas Augustinussen, 10 Lars Nilsson, 14 Jeppe Curth, 15 Siyabonga Nomvethe, 18 Caca, 21 Kasper Risgård, 23 Thomas Enevoldsen, 30 Kenneth Stenild og 32 Ronnie Schwartz.