LIGE NU:

Nissekrig fortsætter på Facebook

Gruppe på Facebook opfordrer folk til at sende nisser til nissehaderen

Den efterhånden så berømte nissehader, præsten Jon Knudsen fra Løkken, kan efter alt at dømme få travlt med djævleuddrivelse til jul. I går kunne Tv2/Nord fortælle historien om præsten der havde stranguleret en nisse og hængt den ud til offentlig skue foran sin kirke. Jon Knudsen er nemlig af den opfattelse, at nisser er dæmoner, og derfor skal de fordrives. Det skabte så meget røre i byen, at en mand tog sagen i egen hånd og stjal nissen.

Nu fortsætter krigen på internettet. Facebook-gruppen " Indsamling af nisser til nissehaderen Jon Knudsen" opfordrer medlemmerne til at sende nisser til den Nordjyske præst. "Vær med til at samle ind, og lad os skabe en jul, som han aldrig har fået før," står der på gruppens side. Ifølge gruppe har de fået tilladelse fra Fyns Politi til at lave denne happening, og politiet vil ikke tolke det som chikane.

Tine Veje Klinge-Christensen fra Nyborg på Fyn troede ikke sine egne ører, da hun hørte om den nissehængende præst fra Løkken. Hun reagerede prompte og lave en Facebook gruppe, som opfordrer folk i hele landet til at sende nisser til præsten.

- Formålet er jo at vise, at vi er meget uenige med ham, og så også at lave lidt sjov med ham, siger skoleelev Tine Veje Klinge-Christensen til TV2/NORD.

Nisse-sagen er også faldet en anden gruppe for hjertet. Den gruppe er oprettet for at støtte nissetyven.