Foto: TV2/Nord

Nøgen tyv skal 60 dage i fængsel

En 24-årig mand skal 60 dage i fængsel for at have brudt ind i en villa og for at have optrådt nøgen og fuld i den lokale Spar.

Det er dumt at stjæle. Og det er dumt at ødelægge ting. Og det er egentlig også dumt at gå nøgen rundt i Spar i beruset tilstand. Det må en 24-årig mand indse, efter at han i dag er blevet idømt 60 dages fængsel i Retten i Aalborg. Det oplyser anklager Dorte Kvist Knudsen til nordjyske.dk.

Sidste sommer troppede manden op i Super Spar i Hune nøgen og påvirket. Her har han tiltrukket sig en del opmærksom, blandt andet på grund af den sparsomme påklædning, men også fordi han væltede og ødelagde for 808 kroner blomster og legetøj. På vej ud af butikken stjal han en kasse med 15 meloner.

Cirka en uge før det lidt specielle optrin havde manden i samarbejde med en 23-årig mand begået et indbrud i Svenstrup. Her havde de to stjålet for 20.000 kroner i form af et fladskærms-tv, en hjemmebiograf samt 4.000 kroner i kontanter.

Begge to nægtede sig i dag skyldige. Den ældste pointerede også, at han havde haft badetøfler på under den nøgne episode i Spar. De har begge bedt om tid til at overveje en anke.