OLYMPUS DIGITAL CAMERA Foto: Beredskabsstyrelsen

Nordjyde modtager frivilligpris

Fredag får Per Højen fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland overrakt prisen som årets frivillig i redningsberedskabet. Prisen bliver overrakt af forsvarsminister Nicolai Wammen.

Årets frivillig i redningsberedskabet 2015 er fundet. Prisen går til Per Højen fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland, og han får fredag overrakt prisen af forsvarsminister Nicolai Wammen på Christiansborg.

- Det er et stort privilegium at være den, der på Danmarks og fællesskabets vegne får mulighed for at takke nogle af de mange, gode, frivillige kræfter, som hver dag gør en positiv forskel for vores fælles samfund. Jeg synes, det er imponerende, hvor mange timer frivillige danskere med stor dedikation og engagement hvert år lægger for at støtte samfundet og Forsvaret. Det er både Per Højen og Per Asmussen gode eksempler på - og jeg glæder mig til at møde de to ildsjæle ved prisoverrækkelsen og takke dem for deres store indsats, siger forsvarsminister Nicolai Wammen.

Prisen går til Per Højen for sit engagement som frivillig og frivilligleder i 40 år i Nordjylland. Han har været en aktiv del af udviklingen i redningsberedskabet og har været med til at skabe relationer blandt de frivillige. Derudover har han skabt synlige resultater for samfundet og borgerne.

Per Højen har bidraget til, at frivillige i Beredskabsstyrelsen Nordjylland har en aktiv del i beredskabet. Derudover personificerer han som frivillig omlægningen som redningsberedskabet har gået igennem.