Nordjyder beklager Jelveds afgang

Den nye partileder, Margrethe Vestager, hilses velkommen af de radikale topfolk i Nordjylland. Jelved fortsætter ifølge P4 Nordjylland tilsyneladende efter et valg.

Marianne Jelveds nordjyske bagland beklager, at hun nu stopper som partileder for Det Radikale Venstre. Det oplyser P4 Nordjylland.

- Umiddelbart er jeg ked af det. Vi har altid haft et godt forhold til Marianne, som er en af landets dygtigste politikere. Vi havde håbet, at hun havde bidt tænderne sammen og holdt ud til i hvert fald næste folketingsvalg, siger Erik N. Rasmussen,
formand for partiets lokalforening i Hjørring, hvor Marianne Jelved er valgt.

Samme toner lyder fra Peter Hvid Jensen, formand for de radikale i Region Nordjylland:

- Vi er kede af det og mener, at Marianne med held kunne have fortsat som partileder. Men vi tager hendes beslutning til efterretning.

Selv om Marianne Jelved stopper som partileder, så vil hun - ifølge Peter Hvid Jensen - fortsat være at finde på stemmesedlen i Nordjylland til næste folketingsvalg.

- Marianne har fortalt mig, at hun ikke er mæt af politik. Vi er meget glade for, at hun fortsætter som folketingskandidat, og at hun fremover vil få endnu mere tid til at passe Nordjylland, siger Peter Hvid Jensen til P4 Nordjylland.

Forsiden lige nu