LIGE NU:

Nordjyderne hjælper de vilde dyr

Vi nordjyder er blevet bedre til at se os for i naturen. Hvis et vildt dyr er kommet til skade, så lader vi det ikke bare ligge, men giver det til nogen der kan hjælpe det. Vildtplejestationen i Farstrup nær Nibe er et af de steder, der hjælper dyrene til

De er kun 5 uger gamle - egernungerne, som blev forladt af deres mor. De små unger blev indleveret på Vildtplejestationen i Farstrup: Nu skal de passes og mades inden de kan slippes ud i naturen igen.

Udover over de små egernunger, så er danskerne blevet gode til at samle forladte, hjælpeløse dyr op og aflevere dem til dyrestationerne rundt omkring i landet.

- Vi er på over 40 dyr siden nytår. Det er alt lige fra forladte pindsvineunger, harekillinger, fugle og egernunger. Og danskerne er blevet rigtig gode til at aflevere de tilskadekomne, vilde dyr, siger Kristian Mosgaard, lokalformand i Dyrenes Beskyttelse, der ejer Vildtplejestationen i Farstrup.

Der er kun 2 vildtplejestationer i hele Nordjylland og især nu, hvor det er forår er der ekstra travlt med at give de forladte dyr en hjælpende hånd

Hvis du finder et hjælpeløst pindsvin, en harekilling eller måske endnu en lille egernunge uden mor, så er der kun en ting at gøre: Ring til Falck, som så afleverer de vilde dyr til en vildtplejestation.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden