Foto: Boliga.dk / 2E bolig

Nordjyllands dyreste lejlighed er til salg

14 millioner kroner skal man betale for blandt andet fjordudsigt, tagterrasse og historiens vingesus i det nyrenoverede værft.

Femte sal på Beddingen 11 i Aalborg er en dyr adresse. Med en udbudspris på 14 millioner kroner sætter en lejlighed i de renoverede værftsbygninger nordjysk rekord. Det er den højeste udbudspris for en lejlighed i regionen. Det skriver boliga.dk.

- Det her udbud er nok lidt 'once in a lifetime' i Aalborg. Det er et helt unikt projekt i en historisk bygning og med en udsigt, der går fra havneindløbet til centrum og langs Limfjorden hele vejen til Limfjordsbroen. Så det er både den enestående beliggenhed og ejendommens historie, der gør den speciel,siger salgschef Marianne Grønbech fra 2e Bolig Company, der står bag byggeriet.

Lejligheden er 278 kvadratmeter, og det giver en kvadratmeterpris på svimlende 50.539 kroner. Men så får man også fjordudsigt fra store solterrasser, lover firmaet bag byggeriet. Liebhaverlejligheden er lige sat på markedet og er slet ikke færdig endnu. Den forventes at stå færdig i 2017.

- Der er flere, der har vist interesse, og jeg synes egentlig ikke, det er en høj pris, når man ser på, hvad man får for pengene. Men køberskaren er selvfølgelig begrænset, siger Marianne Grønbech.

Er du nysgerrig, så se lejligheden her.