LIGE NU:

Nordjyllands Politi har beslaglagt 56 fælge: Mangler du dine?

Nordjyllands Politi ransagede for nylig en garage i Nørresundby, hvor de beslaglagde 56 aluminiumsfælge. Nu leder de efter fælgenes ejere.

Flere bilejere står formentlig netop nu og mangler deres fælge.

Nordjyllands Politi har nemlig for nylig ransagede en garage i Nørresundby, hvor de beslaglagde hele 56 aluminiumsfælge til primært Audi- og Mercedes-biler.

quote Nu offentliggør vi disse billeder af fælgene i håb om, at de rette ejere kan genkende deres fælge og vil henvende sig til os.

Mikkel Brügmann, Nordjyllands Politi

- Vi mener, at fælgene stammer fra tyverier, der har fundet sted mellem 1. maj og 9. oktober i år, skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Nordjyllands Politi har ikke fået henvendelser fra personer, der mangler deres fælge, og derfor har de offentliggjort billeder af fælgene i håbet om at finde frem til de rette ejere.

- Nu offentliggør vi disse billeder af fælgene i håb om, at de rette ejere kan genkende deres fælge og vil henvende sig til os, fortæller efterforskningsleder Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

Genkender man sine stjålne fælge på billederne, har man mulighed for at komme og se nærmere på dem efter aftale med politiet.

- Det er klart, at vi sikrer os, at man kan dokumentere sit ejerskab, eksempelvis ved hjælp af købsbevis eller billeder, før vi udleverer fælgene, forklarer Mikkel Brügmann.

Virker fælgene på billederne bekendte bedes man ringe til Nordjyllands Politi på 114.