Nordjysk cykel-team starter i Frankrig

Sæson med flere udenlandske løb

Cycling Nord Elite Team starter den nye sæson I Frankrig d. 4/5. april med UCI løbet La Boucle de l'Artois. Det er i kategori 2,2 på den internationale kalender.

Løbet består af 3 etaper som køres over to dage, hvilket bliver en stor men god udfordring for holdets ryttere inden de hjemlige løb begynder. Og dermed når rytterne nærmest ikke at få pakke kufferten ud fra træningslejren i påsken på Mallorca, hvor holdet skal være en uge.

<b>Flere løb i kalenderen</b>

Desuden er holdet blevet tilmeldt til tre løb i juli måned ligeledes i Frankrig, alle løb er kommet i stand gennem samarbejdet med Cycling Nords franske løbskoordinator Thierry Muraour.

Holdet samles for den første gang d. 1,2,3 feb på FeriecenteretSlettestrand, hvor den står på træningsturer og teambuilding.

Cycling Nord Elite Team. som har Frederiks Jakobsen og Bo Hamburger som sportsdirektører, har følgende ryttere til sæsonen:

Mads Kühn, John Ebsen, Mads Bang, Søren Petersen, Eric Magnusson, Nils Magnusson, Thormod Haugstad, Jakob Mølbæk og Thomas Jørgensen.