Foto: Michael Schmidt Thomsen

Nordjysk cykelhold henter juniorverdensmester

Det nordjysk baserede cykelhold Riwal Platform har skrevet kontrakt med Casper Pedersen, der er juniorverdensmester i banecykling.

Cykelholdet Riwal Platform, der har base i Nordjylland, styrker truppen med stortalentet Casper Pedersen, som er juniorverdensmester i banecyklingsdisciplinen omnium.

- Riwal Platform Cycling Team er det helt rigtige sted for mig at udvikle mig på som cykelrytter. Holdets sportschef, Christian Ranneries, er selv gammel banerytter, så han ved, hvad der skal til for at lave det optimale setup for mig. Det tæller også, at det er et dansk team med base i Danmark, hvor kammeratskabet er i top, siger Casper Pedersen i en pressemeddelelse.

18-årige Casper Pedersen blev i foråret nummer to i juniorudgaven af cykelklassikeren Paris-Roubaix og han er et af Danmarks fremtidige cykelhåb.

- Casper Pedersen er simpelthen et kæmpetalent. Jeg er sikker på, at vi kan tilbyde ham de optimale forhold til at kunne udvikle sig som landevejsrytter, samtidig med, at han fortsat indgår i banelandsholdsprojektet. Derudover passer han med sin hurtighed perfekt ind i vores U23-trup, siger sportsdirektør Christian Ranneries fra Riwal Platform Cycling Team.