Nordjysk damedouble mødte hinanden i mix-finale

Der var garanti for en nordjysk vinder, da Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen mødtes i finalen i mixdouble søndag.

DM-finalen i mixeddouble faldt ud til Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhls fordel efter tre sæt.

Parret er rangeret som de næstbedste i verden, men Joachim Fischer og Christinna Pedersen kiksede ved DM-finalen i mixeddouble, da parret tabte til Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl, på trods af at have vundet første sæt.

I en tæt kamp vandt Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl med 21-23, 21-18, 21-17.

Den tætte og spændende kamp blev konstant afbrudt af sprængte strenge og ødelagte ketsjere.

- Har i flere?, lød det kækt fra en tilskuer i Frederiksberghallerne efter endnu et ketsjerskift i tredje sæt.

Fra første serv fulgtes de to konstellationer pænt ad og skiftedes til at have momentum.

Kamilla Rytter Juhl kunne ved stillingen 19-19 smashe bolden i gulvet, og dermed gav hun det undertippede par en sætbold. Joachim Fischer viste storspil og afværgede sætbolden.

Fischer og Pedersen skulle selv tabe en sætbold efterfølgende, før parret i andet forsøg lykkedes med at vinde sættet 23-21.

Andet sæt stod i stærk kontrast til første. Her var der ikke meget spænding, da Mads Pieler Kolding og Kamilla Rytter Juhl skruede bissen på.

Halvvejs i sættet var Kolding og Juhl foran 11-3. Selv om Fischer og Pedersen halede lidt ind, vandt Kolding og Juhl sættet med 21-18.

Dermed skulle kampen om DM-guldet afgøres i tredje sæt.

Ved stillingen 6-6 kom Christinna Pedersen til skade med sin hånd, men efter en kort pause var hun klar igen.

Om skaden gjorde forskellen er svært at vurdere, men Kolding og Juhl tog initiativet og trak fra på pointtavlen.

Parret udnyttede sin tredje matchbold og vandt 21-17, hvorfor de nu får et sæt guldmedaljer med hjem til pokalhylden.

Mads Pieler Kolding fik samtidig revanche for nederlaget i finalen i herredouble tidligere søndag.

Christinna Pedersen kan i nederlagets stund glæde sig over, at hun vandt DM-finalen i damedouble sammen med netop Kamilla Rytter Juhl.