LIGE NU:

Nordjysk fartdjævel blev påkørt og udgik

Den nordjyske racerkører Lasse Sørensen gjorde en fin figur i sin første World Series-deltagelse i karrieren, men han blev påkørt i søndagens hovedløb og måtte udgå.

Det så rigtig godt ud for den nordjyske racerkører Lasse Sørensen, da søndagens hovedløb ved World Series-afdelingen i spanske Alcaniz blev kørt.

Den 18-årige nordjyske fartdjævel lå på løbets tredjeplads, men han blev påkørt bagfra af en konkurrent. Det resulterede i et knækket hjulophæng, som ikke umiddelbart kunne repareres, og Lasse Sørensen måtte derfor udgå af løbet på Motorland Aragon.

- Det var mega ærgerligt, at jeg blev påkørt. Jeg følte selv, at jeg havde løbet i min hånd og havde speeden til at kæmpe om sejren. Søndagens løb blev afviklet i regnvejr, hvilket er min favoritdisciplin. Så derfor er det dobbelt ærgerligt at måtte udgå for noget, som jeg ikke havde nogen mulighed for at undgå, siger Lasse Sørensen.

Denne løbsweekend er Lasse Sørensens første i World Series-regi. Det næste løb i serien køres på den legendariske Spa-Francorchamps-bane i Belgien.