Nordjysk kok laver årets bedste vildtret

Yasser Naz, der er kok på Svinkløv Badehotel, har søndag eftermiddag vundet "Årets vildtret 2015".

Hvis du elsker at spise vildt, så skal du overveje at svinge forbi Svinkløv Badehotel næste sommer. For kokken på stedet kan kreere en prisvindende vildtret. Yasser Naz, der til dagligt er kok på det nordjyske badehotel, har søndag eftermiddag vundet i konkurrencen "Årets Vildtret".

Finalisterne dystede om at kreere den bedste ret af frisk vildtkød nedlagt af danske jægere, når konkurrencen bliver afholdt den 18. oktober i Forum til Intercomps Mad, Bolig og Design-messe.

30 deltagere har meldt sig til konkurrencen, men der blev kun udvalgt seks deltagere til at deltage i søndagens konkurrence, der løb af stablen i København.

Årets vildtret, der er kokkereret af Yasser Naz, består af: Grillet vildand, confit af andelår, indmad med brændte løg, saltede grøntsager med kimchi. Hvis det får dine tænder til at løbe i vand, så kan du se opskriften her.

Konkurrencen er arrangeret af Bæredygtig Jagt, der er et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund, Sektionen for Større Jordbrug og Dansk Skovforening.


Seneste nyt

fra Nordjylland