Nordjysk MF: Overrasket over kritik

Folketingsmedlem Karsten Lauritzen, valgt for Venstre i Nordjylland, er overrasket over den meget hårde kritik, som partifællen, statsminister Anders Fogh Rasmussen, retter mod ham

Forud for Venstres landmøde i Herning lørdag langer statsminister Anders Fogh Rasmussen voldsomt ud efter Venstre-Folketingsmedlemmerne Søren Pind og Karsten Lauritzen.
Han mener, at det er illoyalt, tåbeligt og uforstandigt den måde, som de to på det seneste har kommenteret samarbejdet mellem regeringspartierne og Dansk Folkeparti.
Karsten Lauritzen siger, at han er meget overrasket over kritikken: - Jeg havde ikke forestillet mig at de udtalelser om samarbejdet mellem de tre partier og de eventuelle problemer, vi står overfor, skulle få den reaktion, siger han til TV2/Nord.
Karsten Lauritzen siger, at udtalelserne på ingen måde var ment som kritik af statsministeren, hans politik eller ledelsesstil: - Men det giver selvfølgelig stof til eftertanke, når der kommer så markante udtalelser fra Anders Fogh Rasmussen.