LIGE NU:

Nordjysk racertalent skal køre Auto-G DTC

Den 22-årige racerkører Anders Fjordbach har skrevet kontrakt med John Nielsens Team Polar Seafood Racing.

Teamchef og racerkører for Team Polar Seafood Racing John Nielsen bekræfter, at nordjyske Anders Fjordbach skal køre 2013-sæsonen af Auto-G DTC for holdet. 22-årige Fjordbach har siden 2007 samlet erfaring i både Danmark, Tyskland og Spanien.

- Jeg er ved at blive rastløs, og jeg kan slet ikke vente på, at vi skal i gang med at teste og snart køre Auto-G DTC 2013. Jeg træner hver dag med enten løb, svømning eller cykling for også fysisk at være i topform til sæsonstarten den 5. maj på Padborg Park, siger Anders Fjordbach i en pressemeddelelse.

En voldsom ulykke tilbage i 2009 satte en midlertidig stopper for den ungeracerkørers udvikling, men nu er han igen tilbage i topform, og ulykken er nu fortid. I stedet ser det nye samarbejde frem ad, og der er klare ambitioner.

- Anders Fjordbach er en ung kører med et godt potentiale, der endnu ikke er udtømt. Anders Fjordbach viste allerede sidste år i sin comebacksæson rigtig gode toner. Jeg og hele Team Polar Seafood Racing glæder os til at fortsætte samarbejdet med Anders Fjordbach, som vi arbejder på, engang imellem kan komme på skamlen og slutte samlet i top 5, siger teamchef John Nielsen.