Foto: Ritzau Scanpix

Nordjysk rejsebureau kåret som landets bedste rejsearrangør

Nilles Rejser blev ved onsdagens Danish Travel Awards kåret som landets bedste rejsearrangør.

Jeg er mega stolt på holdets vegne, og jeg mener, at det er dybt fortjent.

Miriam Christiansen, direktør hos Nilles Rejser

De bedste rejser ud i ind- og udland bliver planlagt af nordjyder. Sådan lyder konklusionen fra et danmarkspanel bestående af 2.600 medlemmer, efter der onsdag aften blev uddelt priser ved det årlige show Danish Travel Awards.

Her gik prisen som Danmarks bedste rejsearrangør til Nilles Rejser, der er nordjysk funderet og har hovedkontor i Dybvad.

- Jeg er mega stolt på holdets vegne, og jeg mener, at det er dybt fortjent. Hvis der er nogen, der virkelig arbejder ihærdigt, så er det os i Nilles Rejser, siger Miriam Christiansen, direktør hos Nilles Rejser.

- Vi forsøger altid at give gæsterne de bedste rejseroplevelser. Og det gælder alle vores ansatte, uanset om man er sælger, chauffør eller sender gæsterne afsted i lufthavnen.

Det er 24. gang, at Danish Travel Awards finder sted og blev onsdag afholdt i Cirkusbygningen i København. Arrangementet bliver afholdt af STANDBY.dk og er det største årlige event i den danske rejsebranche.

Hele Danmark har stemt

I alt blev der uddelt 20 priser til de dygtigste aktører inden for rejsebranchen. Selv var Miriam Christiansen ikke mødt op til award-showet, og det var i stedet koncerndirektøren, der tog imod prisen på Nilles vegne.

Vinderne af de 20 priser ved årets Danish Travel Awards er fundet via et udvidet danmarkspanel hos analyseinstituttet Epinion. Her stemte omkring 2.600 medlemmer på de rejseaktører, der tilbyder det bedste produkt. Prisen gik til Nilles Rejser, på trods af at virksomheden primært retter sig mod nordjyske rejsende.

- Jeg ved ikke, om vi gør tingene på en meget anderledes måde end de andre rejsebureaer. Mange gange rejser vi til de samme steder og bor på de samme hoteller. Men vi føler altid, at vi har sat den rette person til jobbet, siger Miriam Christiansen.

Læs også Tag dén, København: Aalborg Lufthavn kåret til Danmarks bedste lufthavn

- Det er vores personale, der gør den kæmpe forskel, og der bliver taget hånd om vores gæster fra start til slut. Vi har som udgangspunkt altid styr på det praktiske, og jeg tror, at vores gæster er meget trygge ved os. Det er fedt at blive anerkendt for det, og vi føler, at det er velfortjent.

Sender 27.000 danskere på rejse

Nilles Rejser er i dag en del af Aller Leisure og beskæftiger 13 medarbejdere på kontoret i Dybvad samt cirka 70 rejseledere. Rejsebureaet blev grundlagt i 1947 som et lille firma, men sender i dag årligt 27.000 gæster ud til mere end 150 rejsemål i Danmark, Europa og oversøisk.

Aalborg Lufthavn modtog desuden prisen for Bedste danske lufthavn til Danish Travel Awards.