Nordjysk sponsor til Prinsesse

Prinsesse Nathalie, som deltager ved OL i Beijing, har fået nordjysk sponsor. Det er Dansk Hesteforsikring, som er en del af HIMMERLAND Forsikring.

Dansk Hesteforsikring er netop forud for OL blevet sponsor for en af de 3 dressurryttere, som skal repræsentere Danmark - nemlig den 33-årige rytterske Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, også bedre kendt som Prinsesse Nathalie.

Prinsesse Nathalie blev allerede "bidt af en gal hest", da hun som 4-årig blev sat op på en hest første gang. De første store skridt i karrieren tog Prinsesse Nathalie i 1994, hvor hun gik i "lære" på et svensk stutteri.

I 2001 kom prinsessens sportslige gennembrud, da hun var med til at få bronze for hold ved EM i dressur. Det blev også til bronzemedalje ved DM individuelt samme år. I 2002 vandt Prinsesse Nathalie DM-guld på hesten Fantast S. I 2003 blev det til endnu en bronze medalje ved DM. Internationalt har Prinsesse Nathalie også mange flotte resultater blandt andet i Wiesbaden i Tyskland, hvor det blev til en fornem andenplads i Grand Prix Special på olympiadehesten Digby kun overgået af verdensmesteren Isabell Werth.