Norwegian overtager dele af Sterling

Det norske lavprisselskab Norwegian overtager dele af fallitboet Sterlings rutenet fra København erfarer Business.dk. Derimod er det endnu uvist, om selskabet vil overtage Sterlings ruter fra Aalborg.

På et pressemøde klokken 17.00 i dag løftes sløret for detaljerne i den aftale, der er indgået mellem Sterling og det norske lavprisselskab Norwegian.

- Vores mål er at etablere en base fra København og finde de bedste ruter, som vi kan drive fornuftigt. Endnu er detaljerne ikke på plads, men vi skal kigge på de enkelte ruter for at se, hvilke vi skal flyve til fra København, siger Norwegian pressechef Anne Grete Ellingsen til Business.dk.

Business.dk erfarer, at der er tale om en handling, der betyder, at Norwegian vil sætte sig på de mest lukrative del af Sterlings ruter før andre lavprisselskaber byder ind.

Det vides endnu ikke, om nordmændene både vil overtage ruter, flyflåde og medarbejdere fra Sterling. Ifølge Business.dk tyder alt dog på, at der primært er tale om at overtage Sterlings rutenet.

- Vi vurderer løbende markedet, og især Skandinavien er interessant for os. Så da muligheden bød sig nu, har vi slået til, for det er klart, at der kommer muligheder, sådan som markedet ser ud i øjeblikket," siger Norwegians pressechef Anne Grete Ellingsen.

Det er endnu uvist, hvad der sker med Sterlings ruter fra Aalborg.