LIGE NU:

Nu gik det lige så godt: Lucas Bjerregaard tabte søndag efter flot lørdag

Golfspilleren Lucas Bjerregaard tabte søndag både sin semifinale og kampen om tredjepladsen ved WGC Matchplay i Austin i Texas.

- En trist afslutning på nogle ellers fantastiske dage, sagde Lucas Bjerregaard natten til mandag dansk tid til Viasat Golf, efter at han havde tabt på 16. hul til italieneren Francesco Molinari i kampen om tredjepladsen.

Søndag eftermiddag dansk tid tabte den 27-årige frederikshavner på 18. hul i semifinalen mod amerikaneren Matt Kuchar. Han fandt desværre ikke de flotte takter frem, som prægede hans spil, da han lørdag besejrede Henrik Stenson fra Sverige og selveste Tiger Woods, USA, skriver kanalfrederikshavn.dk.

- Især mine drives røg ud til højre og senere til venstre. Det var noget skidt i dag, indrømmede Lucas Bjerregaard.

Viasat Golfs reporter, Michael Lermark, spurgte, om Lucas Bjerregaard var træt efter syv hårde hulspilsmatcher, men det ville han ikke bruge som en undskyldning.

- Jeg er den yngste af de fire spillere, som var tilbage i turneringen i dag, så jeg burde vel være mest frisk, mente frederikshavneren ifølge kanalfrederikshavn.dk.

Han tjener 3,8 millioner kroner for sin fjerdeplads og avancerer på verdensranglisten og diverse pengelister i både USA og Europa, idet turneringen i USA tæller med begge steder.

Men først og fremmest har Lucas Bjerregaard fået sit gennembrud i USA i denne uge. Nu ved alle i det golfglade land, at der findes en dygtig dansker, som hedder Lucas Bjerregaard. Det kan givetvis åbne flere spændende døre for Lucas Bjerregaard, der netop er flyttet fra London til Monaco.

De næste to uger deltager han også i turneringer i USA. Om to uger gælder det verdens nok mest prestigefyldte og traditionsrige golfturnering, US MASTERS.