LIGE NU:

Nu kan du hente din pakke, når du stiger af eller på toget

Nordjyllands Trafikselskab, NT, har indledt et samarbejde med Nordic Infrastructure om opstilling af pakkebokse på syv togstationer. Dermed får nordjyderne let adgang til at hente deres pakker, når det passer dem.

Pakkeboksene er blot første skridt på vejen til at gøre de trafikale knudepunkter til attraktive samlingspunkter for nordjyderne.

Nu kan nordjyderne hente deres pakker i pakkebokse på togstationerne: Skagen, Aalbæk, Lilleheden, Vellingshøj, Emmersbæk, Hirtshals og Vidstrup. 

- I en travlt hverdag hvor tiden er afgørende, så er det meget belejligt at kunne hente sin pakke, når man tager til og fra arbejdet. Det sparer tid, og gør det lettere at få hverdagspraktikken til at gå op. Derfor håber vi også, at nordjyderne vil tage godt imod initiativet, siger Mette Henriksen, salgs- og kundechef hos NT.

I første omgang så har fokus været på lokalstationerne på strækningen Hirtshals - Hjørring og Skagen – Frederikshavn, men det er forventningen, at konceptet udbredes til busterminalerne i takt med, at de skal gennemgå en større modernisering.
I takt med at de forskellige billetter og kort er blevet digitaliseret i den kollektive trafik, så er NT salgsstederne på stationer og terminaler blevet lukket ned, og det har resulteret i, at stationer og terminaler ikke har samme liv og flow som tidligere.

Opstillingen af pakkeboksene forventes at give mere liv på stationerne og er samtidig første skridt på vejen i en gennemgribende fornyelse af busterminaler og stationer i Nordjylland.
- Vi har de sidste par år arbejdet på at udvikle et helt nyt koncept for vores trafikale knudepunkter. Vi har valgt at gribe det lidt utraditionelt an forstået på den måde, at vores knudepunkter ikke kun er et sted, hvor vores kunder kan komme fra A til B. I stedet har vi arbejdet konsekvent med ideen om at skabe et multifunktionelt område, hvor den kollektive transport naturligvis er i fokus, men samtidig skal der skabes rum for andre aktiviteter såsom rekreative områder og pop-up boder, som eksempelvis kan være drevet af borgere i lokalområdet, siger Mette Henriksen.

I arbejdet med et nyt designkoncept – kaldet NT-båndet - for busterminaler og togstationer har det været centralt at inddrage kunderne for at få mere viden om erfaringer med de nuværende tilbud og viden om kundernes behov.

Erfaringerne viser, at mange kunder føler sig utrygge ved deres ophold på busterminalerne. De oplever ubehagelig og asocial opførsel fra andre, der benytter busterminalen til andre formål end ophold i forbindelse med den kollektive trafik.

Det resulterer ofte i hærværk og problemer med at opretholde et acceptabelt serviceniveau for terminalernes faciliteter.

Fremtidens terminaler skal rumme mange funktioner og fungere som knudepunkter i borgernes hverdagsliv. Ud over at være knudepunkt i den kollektive trafik er det her, du henter dine pakker, oplader din el-bil eller køber en sandwich til din tur.

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Bålhøj Festival

play Efter aflysninger på stribe: Nordjysk festival vil få musikken til at spille

Fisketrappe

Klager bremser projekt ved fisketrappe - regning kan ende hos skatteborgerne

20_percent

play Fitnesscentre fravælges på grund af coronapas

20171105-164508-3_46Mb

Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Til forsiden

Til forsiden