Foto: TV2/Nord (Arkivfoto)

Nu kan du selv booke tid til blodprøver

Nordjyder, der skal have taget blodprøver på Aalborg Sygehus, kan nu selv bestille deres tider til blodprøvetagning.

Nu kan du selv booke tid til at få taget blodprøver og hjertekardiogrammer på Aalborg Sygehus. Fremover kan man i fred og ro beslutte, hvornår det passer ind i kalenderen at få taget blodprøver næste gang.

Tidligere har man kunne møde op i ét af de tre ambulatorier på selve dagen for blodprøvetagningen. Det har dog givet anledning til lange ventetider, da rigtigt mange mennesker møder op på samme tid. Disse ventetider skal nu afhjælpes af det nye tiltag.

- Vi har indført bookingsystemet for at give patienterne en bedre service. Nu kan de komme, når det passer ind i deres program. Med en reserveret tid står personalet klar til at modtage patienten, når han eller hun kommer, og dermed bliver ventetiden reduceret til et minimum, siger ledende overlæge Anna-Marie Bloch Münster, Klinisk Biokemisk Afdeling.

På hjemmesiden www.kbabooktid.dk kan man nu booke tiderne hjemme ved computeren. Det er muligt at vælge tider fra klokken 8.00 til klokken 14.00. Samtidig kan man frit vælge, om man vil møde op på Sygehus Syd, i Medicinerhuset eller på Sygehus Nord.