Foto: TV2 Nord

Ny aftale: TV2 Nord fortsætter med at sende væddeløb fra Aalborg

TV2 Nord, Dansk Hestevæddeløb og Racing Arena Aalborg fortsætter samarbejde, hvilket betyder at TV2 Nord også sender væddeløb i andet halvår af 2019.

De mange væddeløbsinteresserede seere i Nordjylland kan se frem til endnu mere trav i løbet af 2019.

Vi har fået rigtig meget positiv respons fra både publikum og aktive. Transmissionerne på TV2 Nord gør at vi kommer meget bredt ud med vores sport, og det vil helt sikkert komme os til gavn på den lange bane.

Lars Hellerup, banechef på Racing Arena Aalborg. 

TV2 Nord, Dansk Hestevæddeløb og Racing Arena Aalborg har nemlig valgt at forlænge det samarbejde, man indledte tilbage i vinteren 2018.

Her aftalte man at sende samtlige løbsdage på Racing Arena Aalborg i første halvår af 2019, og nu er aftalen så forlænget, således at løbsdagene i andet halvår af 2019 også sendes direkte på TV2 Nord Salto.

- Der er ingen tvivl om at væddeløbssporten i Nordjylland har stor opbakning og er meget bredt funderet i hele landsdelen. Det vil vi selvfølgelig gerne tilgodese i vores sendeflade, så vi glæder os over at kunne give seerne endnu flere højintense hestevæddeløb på såvel TV2 Nord Salto som digitalt på tv2nord.dk, siger Ingrid Buch, chefredaktør på TV2 Nord.

28 timers live-tv sendt på et halvt år

Også hos Dansk Hestevæddeløb glæder man sig over den øgede fokus på hestevæddeløbssporten, som det forlængede samarbejde giver.

- Samarbejdsaftalen med TV2 Nord er et vigtigt skridt i bestræbelserne på at udbrede kendskabet til hestevæddeløbssporten igennem regionale indsatser. Vi tror på et frugtbart samarbejde og muligheden for, at aftalen på sigt også kan føre til aftaler med andre TV2 regioner, lyder det fra Keld Gregersen, Formand i Dansk Hestevæddeløb.

I første halvår af 2019 har der været mulighed for at opleve 28 timers live-tv og 8 timers sammendrag af væddeløb på TV2 Nord. Aftalen for andet halvår kommer til at byde på næsten lige så meget væddeløbs-tv. TV2 Nord sender live fra otte løbs dage, mens de resterende 12 løbs dage alle vises i sammendrag.

- Vi har haft overraskende mange seere til specielt vores live-transmissioner af løbene på Racing Arena Aalborg. Til flere af transmissionerne har vi kunnet registrere, at over halvdelen af de fjernsyn i Nordjylland der har været tændt på sendetidspunktet, har været stillet ind på vores udsendelse fra Racing Arena Aalborg, fortæller Ingrid Buch fra TV2 Nord. 

Hestesport i tv ødelægger ikke besøgstal

Hestevæddeløb er en sport forbundet med mange traditioner, og på Racing Arena Aalborg er man også tilfredse med at samarbejdet forsætter og den traditionsrige sportsgren bredes ud til nordjyderne.

- Vi har fået rigtig meget positiv respons fra både publikum og aktive. Transmissionerne på TV2 Nord gør at vi kommer meget bredt ud med vores sport, og det vil helt sikkert komme os til gavn på den lange bane.

- Og så kan man jo kun blive glad i låget, når man hører hvor mange seere der er til væddeløbs-tv. Samtidigt har vi i perioden oplevet en svag stigning i antallet af gæster på løbs dagene, så der er ikke noget der tyder på at TV dækningen går ud over antallet af besøgende på banen, udtaler Lars Hellerup, banechef hos Racing Arena Aalborg. 

Næste gang, der sendes hestevæddeløb live på TV2 Nord Salto fra Racing Arena Aalborg, er 2. juli, men allerede på mandag er der igen væddeløb i Aalborg klokken 17.00